ÜRÜNLERİMİZ
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

ÜR-GE

07-07-2023 14:46
ÜR-GE

ÜRETİM

Dünya genelinde bazı üniversiteler ve araştırma merkezlerinin çeşitli yağlar üzerine yaptığı, tek tek ve dağınık çalışmalar mevcuttu, ancak kendi yağlarıyla bilimsel çalışma yapan bir firma veya kuruluş bulunmamaktaydı. Art de Huile markasını ilk kurduğum zaman araştırmacı kimliğim sayesinde, tıbbi aromaterapi alanını konumlandırmak üzere öncelikle kullandığımız yağların terapötik özelliklerini bilimsel olarak kanıtlamaya odaklandım.

Bu alanda kendi yağlarımızla formül oluşturmadan önce onların terpötik olduğunu bilimsel yayınlarla kanıtlayan ilk ve tek firma olduk. Bilimsel çalışmalarımızda özellikle tedaviye destek olduğunu söylediğimiz yağların bakteri, virüs ve mantarlara dolayısıyla hastalıklara karşı destekleyici etkilerini araştırdık. Özellikle uçucu yağlarımızın virüsler ve bakteriler üzerinde antiviral, antibakteriyel, antifungal, antiseptik özelliklerini inceledik.

Daha sonra bu yağların içilebilir özelliklerini araştırdık ve içilebilir olanları, özafagus hücrelerinde sitotoksisitesinş sitotoksisite çalıştıktan sonra sertifikalandırarak ve ruhsatlandırarak diğerlerinden ayırdık.

Ayrıca tespit ettiğimiz koruyucu yağları oral olarak ve çevremize sprey şeklinde sıkarak kullanabilmek için bakterilere karşı spreyleme ve doğrudan damlatma çalışmaları yaptık. Spreylendiğinde ne kadar koruduğunu gözlemleyerek doğru dozajları belirledik. Bu süreçte özellikle virüslerin ve bakterilerin uçucu yağlarla etkileşmelerinden oluşan insan vücudu üzerindeki faydalarını çalıştık ve koruyucu, kalkan bir ürün geliştirdik; FLYMİX

Özellikle çok popüler olan ve taklitlerinin dahi bulunduğu yağlarımızdan biri olan NİOLİ yağı üzerinde, hem bakterilere karşı öldürücü dozunu hem de prebiyotik etkinlik gösteren iyi bakterileri çoğaltan dozunu spreyleme ve doğrudan damlatma şeklinde çalışarak belirledik. Ayrıca klinik çalışmasını da gerçekleştirdik. Doğal yapısını ve organikliğini bozmadan, doğadaki haliyle size sunduk ve bunu bilimsel olarak da destekledik.

Zaman içinde uçucu yağların bakterilerle etkileşimlerinden esinlenerek, probiyotik bakterilerin, uçucu ve sabit yağlar ile bir arada olabilecekleri hipotezini, bir buluş olarak patentledik. Bunlardan Aynısefa yağı içinde Itır yağı ve probiyotik bakteriler olan buluşumuz CALENBIOTIC, Türkiye’deki  tüm teknoparklar içinde en önemli kabul edilen Teknopark İstanbul ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Altın Madalya Buluş ödülü kazandırdı..

Akabinde Hindistan cevizi yağı içindeki, paçuli, limon, nane uçucu yağları ve probiyotik formülümüz COCOBIOTIC ile yaptığımız Invivo çalışmamız Pharmaceuticals dergisinde yayınlandı..(Pharmaceuticals sadece ilaç yayınlanan Q1/2  bir tıbbi dergi)

Şu an Researchgate, Pubmed gibi bilimsel platformlarda birçok yayınımız bulunmaktadır

Hepsine buradan ulaşabilirsiniz..

Atatürk’ün “Bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi tercih ediniz“ sözünü içselleştiren “Aromaterapi, sadece masaj ve kozmetik değildir, bilimdir” diyebilen ilk ve tek marka olmaktan gurur duyuyoruz.

Saygılarımla

Hülya Kayhan

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.