ÜRÜNLERİMİZ
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Hoş Geldiniz
Sn.

EĞİTİM

07-07-2023 14:46
EĞİTİM

EĞİTİM

Uzun yıllar yaptığımız araştırmalar sırasında uçucu yağların bakterilerle etkileşimlerinden esinlenerek, probiyotik bakterilerin, uçucu ve sabit yağlar ile bir arada olabilecekleri hipotezini, bir buluş olarak patentledik. Bunlardan Aynısefa yağı içinde Itır yağı ve probiyotik bakteriler olan buluşumuz CALENBIOTIC, Türkiye’deki  tüm teknoparklar içinde en önemli kabul edilen Teknopark İstanbul ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Altın Madalya Buluş ödülü kazandırdı..

Akabinde Hindistan cevizi yağı içindeki, paçuli, limon, nane uçucu yağları ve probiyotik formülümüz COCOBIOTIC ile yaptığımız Invivo çalışmamız Pharmaceuticals dergisinde yayınlandı..(Pharmaceuticals sadece ilaç yayınlanan Q1/2  bir tıbbi dergi) Şu an Researchgate, Pubmed gibi bilimsel platformlarda birçok yayınımız bulunmaktadır.

Atatürk’ün “Bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse, bilimi tercih ediniz“ sözünü içselleştiren “Aromaterapi, sadece masaj ve kozmetik değildir, bilimdir” diyebilen ilk ve tek marka olmaktan gurur duyuyoruz.

Saygılarımla

Hülya Kayhan

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.